Mi az üzemzavar szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az üzemzavar szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy üzemzavar? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az üzemzavar szinonimája: defekt. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi az ügyes szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az ügyes szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy ügyes? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az ügyes szinonimái: hozzáértő, jártas, szakértő, tehetséges, szakavatott, ravasz. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson … Olvass tovább

Mi az üdvözlet szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az üdvözlet szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy üdvözlet? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az üdvözlet szinonimái: köszöntés, üdvözlés. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi az üde szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az üde szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy üde? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az üde szinonimái: friss, tiszta. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi az útvesztő szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az útvesztő szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy útvesztő? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az útvesztő szinonimája: labirintus. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi az újjászületés szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az újjászületés szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy újjászületés? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az újjászületés szinonimája: reneszánsz. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi az utálat szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az utálat szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy utálat? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az utálat szinonimája: undor. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi az USA szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az USA szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy USA? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az USA szinonimái: Amerikai Egyesült Államok, Amerika. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi az uralkodik szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az uralkodik szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy uralkodik? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az uralkodik szinonimái: dominál, ural, túlsúlyban van. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi az unalmas szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az unalmas szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy unalmas? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az unalmas szinonimái: egyhangú, monoton. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi az ugat szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az ugat szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy ugat? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az ugat szinonimája: csahol. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi az udvarias szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi az udvarias szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy udvarias? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: Az udvarias szinonimája: illedelmes. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi a zátony szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi a zátony szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy zátony? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: A zátony szinonimája: homokzátony. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi a zászló szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi a zászló szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy zászló? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: A zászló szinonimája: lobogó. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Mi a zárkózott szinonimája?

Magyar szavak rokon értelmét, avagy hasonló jelentését keressük ebben a bejegyzésben, így a Mi a zárkózott szinonimája? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogy mondjuk másképpen, hogy zárkózott? Mi a hasonló jelentése? Gyors válasz: A zárkózott szinonimái: visszahúzódó, tartózkodó. Ha további magyar szavunk rokon értelmű jelentése érdekli, akkor kattintson ide. .

Pin It on Pinterest