Valaminek a negyede, az mennyi?

Mostani cikkünkben a Valaminek a negyede, az mennyi? kérdésre keresünk és adunk meg gyors választ. Mennyi az egynegyed? Válasz:A negyed egy egész négy egyenlő része közül az egyik, tehát a felének a fele. Amennyiben még további gyors válaszokat keres, böngésszen a kérdéseink között.

Mi a prím szám jelentése? Mik azok a prím számok?

Ez a bejegyzés ezúttal a Mi a prím szám jelentése? Mik azok a prím számok? kérdésre keres és ad meg egy gyors választ. Gyors válasz:  Prímszámoknak nevezzük azokat a természetes számokat, amelyeknek két osztójuk van: 1-gyel és önmagukkal oszthatók. A 0 és az 1 nem prímszám, a legkisebb prímszám a 2.  Amennyiben további kérdésekre és … Olvass tovább

Melyik a legnagyobb egyjegyű prímszám?

Ebben a bejegyzésünkben a Melyik a legnagyobb egyjegyű prímszám? kérdésre keresünk és adunk meg gyors választ. Mi a legnagyobb egyjegyű prímszám? Válasz: A 7 a legnagyobb egyjegyű prímszám. Amennyiben még további gyors válaszokat keres, böngésszen a kérdéseink között.

120 gramm hány dkg?

Ebben a bejegyzésünkben a 120 gramm hány dkg? kérdésre keresünk és adunk meg gyors választ. Mennyi dekagramm 120 gramm? Válasz:120 dkg 1200 gramm, mivel 1 dkg=10 gramm, és 120×10=1200. Amennyiben még további gyors válaszokat keres, böngésszen a kérdéseink között.

50 ml hány deci?

Mostani cikkünkben az 50 ml hány deci? kérdésre keresünk és adunk meg gyors választ. Hány deciliter 50 milliliter? Válasz:50 milliliter fél deci. 1 dl = 100 ml. 1/2 dl = 50 ml. Amennyiben még további gyors válaszokat keres, böngésszen a kérdéseink között.

14 colos laptop hány cm?

Ebben a bejegyzésben a 14 colos laptop hány cm? kérdésre keresünk és adunk meg gyors választ. Hány centis a 14 colos laptop? Válasz: 14 col 35,56 cm, tehát egy ilyen laptop monitorának képátlója 35,56 cm (1 col = 2,54 cm). Amennyiben még további gyors válaszokat keres, böngésszen a kérdéseink között.

Mi az 59 római számmal?

Arab számok római megfelelőjét nézzük meg mostani bejegyzésünkben, így a Mi az 59 római számmal? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogyan írjuk római számmal, hogy 59? Mi a megfelelője római számírással? Gyors válasz: 59 római számmal: LIX Ha további arab szám megfelelőjét keresné római számírással, akkor tekintse át bejegyzéseinket matematika témakörében. .

Mi az 58 római számmal?

Arab számok római megfelelőjét nézzük meg mostani bejegyzésünkben, így a Mi az 58 római számmal? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogyan írjuk római számmal, hogy 58? Mi a megfelelője római számírással? Gyors válasz: 58 római számmal: LVIII Ha további arab szám megfelelőjét keresné római számírással, akkor tekintse át bejegyzéseinket matematika témakörében. .

Mi az 550 római számmal?

Arab számok római megfelelőjét nézzük meg mostani bejegyzésünkben, így a Mi az 550 római számmal? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogyan írjuk római számmal, hogy 550? Mi a megfelelője római számírással? Gyors válasz: 550 római számmal: DL Ha további arab szám megfelelőjét keresné római számírással, akkor tekintse át bejegyzéseinket matematika témakörében. .

Mi az 53 római számmal?

Arab számok római megfelelőjét nézzük meg mostani bejegyzésünkben, így a Mi az 53 római számmal? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogyan írjuk római számmal, hogy 53? Mi a megfelelője római számírással? Gyors válasz: 53 római számmal: LIII Ha további arab szám megfelelőjét keresné római számírással, akkor tekintse át bejegyzéseinket matematika témakörében. .

Mi az 52 római számmal?

Arab számok római megfelelőjét nézzük meg mostani bejegyzésünkben, így a Mi az 52 római számmal? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogyan írjuk római számmal, hogy 52? Mi a megfelelője római számírással? Gyors válasz: 52 római számmal: LII Ha további arab szám megfelelőjét keresné római számírással, akkor tekintse át bejegyzéseinket matematika témakörében. .

Mi az 51 római számmal?

Arab számok római megfelelőjét nézzük meg mostani bejegyzésünkben, így a Mi az 51 római számmal? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogyan írjuk római számmal, hogy 51? Mi a megfelelője római számírással? Gyors válasz: 51 római számmal: LI Ha további arab szám megfelelőjét keresné római számírással, akkor tekintse át bejegyzéseinket matematika témakörében. .

Mi az 500 római számmal?

Arab számok római megfelelőjét nézzük meg mostani bejegyzésünkben, így a Mi az 500 római számmal? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogyan írjuk római számmal, hogy 500? Mi a megfelelője római számírással? Gyors válasz: 500 római számmal: D Ha további arab szám megfelelőjét keresné római számírással, akkor tekintse át bejegyzéseinket matematika témakörében. .

Mi az 50 római számmal?

Arab számok római megfelelőjét nézzük meg mostani bejegyzésünkben, így a Mi az 50 római számmal? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogyan írjuk római számmal, hogy 50? Mi a megfelelője római számírással? Gyors válasz: 50 római számmal: L Ha további arab szám megfelelőjét keresné római számírással, akkor tekintse át bejegyzéseinket matematika témakörében. .

Mi az 5 római számmal?

Arab számok római megfelelőjét nézzük meg mostani bejegyzésünkben, így a Mi az 5 római számmal? kérdésre keresünk megoldást, illetve adunk meg gyors választ. Hogyan írjuk római számmal, hogy 5? Mi a megfelelője római számírással? Gyors válasz: 5 római számmal: V Ha további arab szám megfelelőjét keresné római számírással, akkor tekintse át bejegyzéseinket matematika témakörében. .

Pin It on Pinterest