Mit jelent a sending hugs?

Ebben a bejegyzésünkben a Mit jelent a sending hugs? kérdésre keresünk és adunk meg gyors választ. Mi a sending hugs jelentése magyarul? Válasz: A „sending hugs” egy angol kifejezés, ami szó szerint ölelés küldését jelenti. Távolról is ölellek. Amennyiben még további gyors válaszokat keres, böngésszen a kérdéseink között.

Mi a mainstream jelentése magyarul?

Ez a bejegyzés ezúttal a Mi a mainstream jelentése magyarul? kérdésre keres és ad meg egy gyors választ. Gyors válasz:  Mainstream főáramlatot vagy fősodort jelent.  Amennyiben további kérdésekre és válaszokra kíváncsi, böngésszen oldalunkon.

Mi a GN jelentése magyarul (angol szleng)?

Ez a bejegyzés ezúttal a Mi a GN jelentése magyarul (angol szleng)? kérdésre keres és ad meg egy gyors választ. Gyors válasz:  GN jelentése good night, azaz jó éjszakát.  Amennyiben további kérdésekre és válaszokra kíváncsi, böngésszen oldalunkon.

Mi a tsp jelentése (angol)?

Ez a bejegyzés ezúttal a Mi a tsp jelentése (angol)? kérdésre keres és ad meg egy gyors választ. Gyors válasz:  Teaspoon, azaz teáskanál a tsp. 1 teáskanál 5 ml.  Amennyiben további kérdésekre és válaszokra kíváncsi, böngésszen oldalunkon.

Mi a horny jelentése az angol szlengben?

Ez a bejegyzés ezúttal a Mi a horny jelentése az angol szlengben? kérdésre keres és ad meg egy gyors választ. Gyors válasz:  A horny jelentése kanos vagy szexuálisan felizgult. Amúgy szarut, kérgest jelent.  Amennyiben további kérdésekre és válaszokra kíváncsi, böngésszen oldalunkon.

Mi a „vörösfenyő” jelentése angolul? Mi a fordítása?

Ez a bejegyzés a Mi a „vörösfenyő” jelentése angolul? kérdésre keres gyors választ. Mi a helyes fordítása? Hogyan fordítjuk magyarról angolra? Gyors válasz:  A „vörösfenyő” jelentése angolul: larch; redwood Ha keresne még magyar-angol szótárunkban, kattintson ide.

Mi a „vihar előtti csend” jelentése angolul? Mi a fordítása?

Ez a bejegyzés a Mi a „vihar előtti csend” jelentése angolul? kérdésre keres gyors választ. Mi a helyes fordítása? Hogyan fordítjuk magyarról angolra? Gyors válasz:  A „vihar előtti csend” jelentése angolul: lull that foreruns the storm Ha keresne még magyar-angol szótárunkban, kattintson ide.

Mi a „vékonybél” jelentése angolul? Mi a fordítása?

Ez a bejegyzés a Mi a „vékonybél” jelentése angolul? kérdésre keres gyors választ. Mi a helyes fordítása? Hogyan fordítjuk magyarról angolra? Gyors válasz:  A „vékonybél” jelentése angolul: small gut; small intestine Ha keresne még magyar-angol szótárunkban, kattintson ide.

Mi a „valójában” jelentése angolul? Mi a fordítása?

Ez a bejegyzés a Mi a „valójában” jelentése angolul? kérdésre keres gyors választ. Mi a helyes fordítása? Hogyan fordítjuk magyarról angolra? Gyors válasz:  A „valójában” jelentése angolul: actually; as a matter of fact; in effect; in fact; in point of fact; in truth; intrinsically; to all intents and purposes Ha keresne még magyar-angol szótárunkban, kattintson … Olvass tovább

Mi a „vacog” jelentése angolul? Mi a fordítása?

Ez a bejegyzés a Mi a „vacog” jelentése angolul? kérdésre keres gyors választ. Mi a helyes fordítása? Hogyan fordítjuk magyarról angolra? Gyors válasz:  A „vacog” jelentése angolul: to chatter Ha keresne még magyar-angol szótárunkban, kattintson ide.

Mi az „ünnepi beszéd” jelentése angolul? Mi a fordítása?

Ez a bejegyzés a Mi az „ünnepi beszéd” jelentése angolul? kérdésre keres gyors választ. Mi a helyes fordítása? Hogyan fordítjuk magyarról angolra? Gyors válasz:  Az „ünnepi beszéd” jelentése angolul: inaugural Ha keresne még magyar-angol szótárunkban, kattintson ide.

Mi az „ülésező” jelentése angolul? Mi a fordítása?

Ez a bejegyzés a Mi az „ülésező” jelentése angolul? kérdésre keres gyors választ. Mi a helyes fordítása? Hogyan fordítjuk magyarról angolra? Gyors válasz:  Az „ülésező” jelentése angolul: sitting Ha keresne még magyar-angol szótárunkban, kattintson ide.

Mi az „ülnök” jelentése angolul? Mi a fordítása?

Ez a bejegyzés a Mi az „ülnök” jelentése angolul? kérdésre keres gyors választ. Mi a helyes fordítása? Hogyan fordítjuk magyarról angolra? Gyors válasz:  Az „ülnök” jelentése angolul: assessor Ha keresne még magyar-angol szótárunkban, kattintson ide.

Mi az „utógondolat” jelentése angolul? Mi a fordítása?

Ez a bejegyzés a Mi az „utógondolat” jelentése angolul? kérdésre keres gyors választ. Mi a helyes fordítása? Hogyan fordítjuk magyarról angolra? Gyors válasz:  Az „utógondolat” jelentése angolul: afterthought Ha keresne még magyar-angol szótárunkban, kattintson ide.

Pin It on Pinterest